Gruppeterapeutisk forløb for unge mellem 18-30 år i Nordsjælland

Har du angst eller er du stresset så læs med her? 

Kender du til pludseligt at blive ramt af:

  • Hjertebanken
  • Akut kvalme og maven snører sig sammen
  • Pludseligt pibler sveden frem
  • Du bliver måske svimmel
  • Du får en følelse af ikke at kunne trække vejret
  • Det kan også være at du har sovet dårligt eller slet ikke sovet overhovedet.

Der findes mange symptomer på angst og panikangst. Det er uudholdeligt og kan føles som en stor trussel på ens blotte eksistens. Angst kan tage over og komme til at fylde alt, men det kan også blot være en konstant uro og bekymring som tager alt vores energi og overskud til at leve vores liv. Måske du har oplevet dette og tænker hvad sker der med mig? Og hvorfor sker det? 

Angst består af både fysiske, følelsesmæssige, tankemæssige og adfærdsmæssige symptomer. Alle kan optræde i forskellige former og sværhedsgrader. Men ens for dem alle er at de kan forstærke hinanden og gøre livet med angst svært at rumme.  

Jeg plejer at sige at angst opstår når man ikke er i livet på egne præmisser. Undersøgelser viser at stress opstår når man ikke har mulighed for at påvirke sit arbejdsliv og privatliv så på den måde oplever jeg en sameksistens af stress og angst.  Et liv uden en eller anden form for traume – er stort set umuligt. Traumer opstår når vi overvældes af livet, men befinder os alene i overvældelsen. Det kan såmen blot være at man som lille har grædt sig selv i søvn fordi mors babylytter var løbet tør for batterier. Traumer og de prægninger vi får i vores opvækst fra både institutionsliv og hjemmeliv kan være med til at vores nervesystem er kommet på overarbejde. Men ved at lære nervesystemets bevægelser at kende og ved at lære om begreberne indre regulering og co-regulering kan man lette sit nervesystem og slippe af med sin angst og sin stress. 

Gruppen her er til det formål at få en større indsigt i hvordan man kan hjælpe sig selv og sit nervesystem til regulering gennem vejrtrækning, indsigter i traumer og meditationslæren. Du vil få mulighed for at spejle dig i andre ligesindet og gruppen vil blive holdt kærligt og med retning mod en større forståelse af dig selv.  

Har du 3 timer hver anden uge? Har du lyst til at mødes i et fortroligt fællesskab hvor du kan møde ligesindet med angst og stress? Så meld dig ind i denne gruppe hvor vi mødes med det formål at få skabt balance og ro i vores liv således at angsten og stressen bliver en forstået del af os selv og ikke længere en styrende del. 

Forløbet vil løbe over 7 gange med 2 ugers mellemrum. Du melder dig til hele forløbet med henblik på at få skabt så tryg og konstant en gruppe som overhovedet muligt. 

Du vil i forløbet få kendskab til meditation og vejtrækningsmetoder. Du vil få et indblik i nervesystemets funktion og bevægelser. Vi vil tale om sindet og kroppens dybeste længsel og største frygt. Og gennem musik, bevægelse og anden kreativ udfoldelse vil vi skabe mere frihed til at være den vi hver især er. Alt terapeutisk tilgang i dette forløb bunder i den nyeste forskning og teori i forhold til forløsning af traumer.  

Forløbet kan med fordel kombineres med et én til én terapeutisk forløb.  

Denne gruppe er det første gruppeforløb jeg faciliterer i denne form og derfor vil gruppeforløbet udbydes til halv pris. Jeg har erfaring med gruppeforløb i andre former og rammer. 

Fuld pris 4200 kr. For dette forløb kun 2100 kr. Beløbet betales samlet ved tilmelding. (der kan aftales andre betalingsløsninger efter behov)    

Med kærlige hilsner
Amalie Geoffroy